Evenement: AV-MTK Hardloop Clinic 2024
Evenement type: AV MTK Evenementen
Wanneer: 10-09-2024 t/m 12-01-2025 (19:45 - 21:00)
Bijeenkomsten: 10-09-2024 (19:45 t/m 21:00)
Omschrijving: Dit is de inschrijving voor de 2024 AV-MTK beginnersclinic. Voor iedereen die wil beginnen met hardlopen of extra motivatie nodig heeft, is dit een ideale mogelijkheid om onder deskundige begeleiding het hardlopen op te pakken. In 12 weken word je klaargestoomd om zelfstandig 5km aaneengesloten te kunnen hardlopen. Het inschrijfgeld hiervoor bedraagt 87,50 euro.

Er wordt iedere dinsdag en donderdag om 19:45 gestart bij Sporthal de boog!
Adres: Sporthal De Boog, Krimpenerbosweg 2a, 2923 LA Krimpen aan den IJssel.
Deelnemers: 0 (Nog 40 plekken beschikbaar)
Relatie
Achternaam *
Tussenvoegsel
Voornaam *
Voorletters *
Geboortedatum *
Land *
Postcode *
Huisnummer *
Straat
Mobiel
Meerdere emailadressen zijn mogelijk door een ; als scheidingsteken.
EUR 87,50 prijs voor niet leden
Voor leden gelden andere prijzen. Voor deze prijzen moet er wel ingelogd worden.
Extra velden
Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, verklaart zijn/haar ouder/verzorger akkoord te zijn met de deelname.
Handtekening speler/ouder/verzorger
Gaarne uw naam invullen, deze wordt als handtekening beschouwd

U wordt automatisch naar de IDeal omgeving geleid nadat u de betaalknop heeft gebruikt.De kosten van dit evenement bedragen euro 37,50.
Een akkoord verklaring is verplicht om mee te kunnen doen aan dit evenement. Via de rode knop leest u onze privacy voorwaarden.