0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.

Intakeformulier MTK

We willen graag weten wat je doelstellingen zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen doelstelling hebt en vooral voor de gezelligheid wil lopen. Ook dat willen we graag weten. Met deze informatie willen we samen met de trainers en loopbegeleiders de loopgroepen zo goed mogelijk indelen, afgestemd op ieders niveau en doelstelling. Je bent uiteraard vrij om zelf te bepalen in welke loopgroep je uiteindelijk gaat lopen. In het intakeformulier vragen we je tenslotte ook om aan te geven of je belangstelling hebt voor een vrijwilligersfunctie binnen MTK. Dat kan van alles zijn en we hopen dat je dit in overweging wilt nemen, want het succes van ons MTK als vereniging staat of valt met de inzet van ons allemaal.