Kidsrun 5 tot 50 van Krimpen

MTK bestaat 20 jaar. Op deze dag organiseert de club een jubileumwedstrijd voor hardlopers. Speciaal voor de kids is er een 2 km loop die start bij My Health Club. Synerkripashouders kunnen gratis meedoen en zich aanmelden via hun account. Heb je geen Synerkripas? Dan kun je je aanmelden via deze link. De kosten bedragen dan 2 euro die je bij aankomst kan voldoen. Voor alle deelnemers is er bij aankomst een medaille en wart lekkers. De snelste lopers zullen op het podium in het zonnetje worden gezet.

By submitting this form (by clicking on the OK button). You agree to the following:

• You give permission for photos or other images, where you are/might be recognised to be published, in the lead up to, during and after the event
  • Provide permission to publish your name and event results
  • That you are participating at your own risk.