VakantieKiloloop

Om vertragingen te voorkomen vragen we gebruik te maken van de voorinschrijving, hierbij maken we gebruik van automatische incasso. Voorinschrijvers ontvangen de uitslag per email. Voorinschrijvers worden ook in de uitslag per leeftijdscategorie meegenomen.

Kosten EUR 5,--. Leden ontvangen bij voorinschrijving een korting, de kosten zijn dan EUR 3,--.

• Verleen je toestemming aan av MTK om een incasso-opdracht te sturen om het inschrijfbedrag van jouw rekening af te schrijven.