Home   Inschrijven   Info   Sponsor een loper   Doneer   Uitslagen   Stichting SWOMO   Contact   Login

Emiels Surfplasrun

• Verleen je toestemming aan av MTK om een incasso-opdracht te sturen om het inschrijfbedrag + extradonatie van jouw rekening af te schrijven. (Jeugdlopen worden niet geincasseerd maar kunnen contant woden afgerekend bij ophalen startnummer.)

Na verwerking van dit formulier wordt je doorgestuurd naar het aanmaken van je eigen sponsorpagina. Dit kan enige tijd duren, even geduld a.u.b.