Goede doelen

Muddy Angelrun Eindhoven

Hoi,

Ik ben Danielle van Veghel en loop sinds 2015 hard

Ik probeer ieder jaar voor een goed doel te lopen of geld in te zamelen

In 2017 heb ik gelopen voor Stichting Ambulance Wens

In 2018 wou ik meelopen met de Roparun maar kreeg helaas een blessure en heb hem gefietst

Dit jaar de Muddy Angelrun in Eindhoven!!

Dit evenement staat voor borstkanker awerness met onze deelname steunen we al  het goede doel.

Ik loop met zo'n 15 andere vrouwen die ieder voor zich iets heeft met die vreselijke ziekte.

Bij sommige is het hun naaste die het heeft of heeft gehad maar ook vrouwen die het zelf gehad hebben.

We gaan samen 5 km lopen met obstakels door de modder ( ben er zelf geen fan van hihi)

Dus met onze deelname steunen we borstkanker maar met deze groep zamelen we geld in voor Stichting Hair 4 Her

Hair 4 Her is een Stichting die haarstukken en hoofdbedekking inzamelt en leent deze vervolgens gratis uit!

Hair 4 Her regelt ook Moments 4 Her/Him om hun een verwen dag te geven

Ook daar is allemaal geld voor nodig!!

Kijk ander op de website of facepagina Stichting Hair 4 Her

Mocht je willen doneren NL81 INGB 0007 407 519 tnv Stichting Hait4Her en nu zou het leuk zijn als je er ook bij zet 'Angel' Danielle

Alvast Bedankt!!

Danielle van Veghel

Emiels Surfplasrun

Lekker een stukkie hardlopen en dan ook nog eens voor een goed doel  , ik

zeg doen !!!!

Johnny Ophof

Emiels Surfplasrun

Je hebt een hobby en dan nog een goed doel steunen ook. Wat zou je dan nog meer willen? Juist, nog meer geld inzamelen voor dat doel, dus doneer!

Marien de Keizer

Emiels Surfplasrun

Emiel, de man met wie ik met zo veel plezier menig marathon heb gelopen in binnen- en buitenland, is aan de gevolgen van een zeldzame vorm van kanker op 2 maart 2019 overleden. Er is veel geld nodig om onderzoek te doen naar deze vorm van kanker, en daar zet ik me voor in. Help, doneer, wees een goed mens!

Rico Slot