Goede doelen

Roparun Team 60

Hoi mijn naam is Lynn Carlin Brown en ik ben werkzaam als assistent wooncoach bij Pameijer in Krimpen aan den IJssel.

Ik ben 46 jaar en heb 2 jongens van 16 en 19 jaar. Ik ga nu voor de 2de keer mee met de Roparun als loper. Toen ik de eerste keer ging was dat een mega leuke en mooie emotionele ervaring die ik nooit meer zal vergeten.

De reden dat ik mee doe met de Roparun is om mensen met kanker te steunen. Kanker is een rot ziekte. Mijn moeder is eraan overleden toen zij 49 jaar was. Ik was op dat moment pas 12 jaar. Nu dat ik zelf bijna die leeftijd hebt bereikt komen er weer herinneringen naar boven en dan denk ik aan mijn kids. En dan ben ik blij dat ik een bijdrage kan leveren voor de mensen die het erg hard nodig hebben.

Wil jij mij en mijn team steunen, dan kan dat door een donatie te doen of een sms te sturen naar 4333 met de tekst ROPARUN60.

Alvast bedankt!

Sportieve groet Lynda Brown

Lynda Brown

Roparun Team 126

Door mee te doen aan de Roparun, zet Team 126 zich in voor mensen met kanker.

Het motto van de Roparun is "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven."

De stichting Roparun maakt dit motto waar door instanties, die zich inzetten voor mensen met kanker, financieel te ondersteunen. Hiervoor is geld nodig, veel geld. Team 126, ook wel bekend als Team ABN AMRO, zet zich graag in om hierbij te helpen.

Team 126 doet mee aan de Roparun om daarmee geld op te halen, zodat mensen in een moeilijke fase van hun leven geholpen kunnen worden. Help jij ons dit mogelijk te maken?

Adriaan Koster

Roparun Team 175

Hoi, mijn naam is Fleur (zus van loper Thijs), dit wordt mijn aller eerste Roparun en vol verwachting klopt mijn hart.

Sinds de trainingen en het lopen van de marathon in Rotterdam 2016 had ik nog een sportieve wens; de Roparun. Zeker niet als loper, maar als fietser kan ik een positieve, enthousiaste en creatieve bijdrage leveren aan dit team.

Welk team? Een bijzonder samengesteld team uit familie, vrienden, kennissen, loopmaatjes - een team waar ik van droomde onderdeel te mogen zijn. Eentje die samen vanaf de start (versta het moment van inschrijven) tot aan de finish (zeker die in Rotterdam, maar ook bij het doneren van het opgehaalde geldbedrag) een ware teamprestatie levert. Vandaar dat ik de Roparun ook zou omschrijven als een uniek avontuur.

Waarom juist dit team sponsoren? Uiteraard gaat het om het grotere geheel en maakt het uiteindelijk niet uit welk team je sponsort. Jouw bijdrage gaat in de grote pot van Stichting De Roparun en daarmee worden heel veel wensen in vervulling gebracht. Maar, als jij juist ons team sponsort maak ook JIJ deel uit van dit team! En zullen we met jouw naam op onze rug starten en uiteraard ook finishen. Zeg nu zelf, wie wilt er nu niet gedragen worden door een team waar altijd de zon schijnt?!;-)

Bang voor een tegenslag of blessure? Die kans bestaat altijd. Al hoop ik met mijn gloednieuwe en Roparunproof-fiets wel de finish te halen, uiteraard hand-in-hand met alle teamleden. En wat betreft een tegenslag? Hoe erg kan het zijn als de zon altijd schijnt?!

Fleur Degenkamp

Ik Sport 3 dagen

21, 22 en 23 juni ga ik meedoen aan de daniel3daagse, 3 dagen sporten. Dag 1 hardlopen, dag 2 fietsen en de 3e dag zwemmen.

'Ik sport 3 dagen' is het sportieve weekend voor het Daniel den Hoed Fonds om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut, hun doel is dat iedere patient een unieke behandeling op maat krijgt en hier is veel geld voor nodig. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Vorig jaar oktober heb ik mijn zus verloren aan deze zo oneerlijke ziekte, ze heeft 9 maanden gevochten en zoveel respect voor haar hoe ze hier mee is omgaan en ik mis haar elke dag weer en meer en op deze manier kan ik wat betekenen voor de mensen met deze ziekte om hun een kans te geven.

Alle kleine beetjes helpen, steunen jullie mij voor mijn #iksport3dagen tijdens de Daniel3daagse. Help mij mee om met jullie donatie een mooi bedrag op te halen voor deze onderzoeken.

Ingrid Addicks