Koningsavondloop

Vele MTK-ers zullen met plezier terugdenken aan de Koningsavondloop, die een aantal keren door de wedstrijdcommissie is gehouden. Doordat de vraag naar een terugkeer herhaaldelijk is gesteld, en de loop relatief eenvoudig is te organiseren, heeft de wedstrijdcommissie besloten het concept van stal te halen. Op vrijdag 26 april nodigen wij alle MTK-ers dan ook uit om deel te nemen aan een wedstrijd/prestatieloop van 7,5 kilometer met start en finish bij My Health Fitness aan de Krimpenerbosweg. Na afloop is er ruim tijd om na te babbelen, want aan de gezellige bar van MyHealth kan er wat gedronken worden en zullen er schalen bitterballen rond gaan. Natuurlijk is er een medaille en voor de snelsten onder ons een heuse prijs. Ook de kinderloop komt terug. In samenwerking met Synerkri zullen kinderen van 0 tot 13 jaar kennis kunnen maken met wat een hardloopwedstrijd is. Ook voor alle kinderen zal er uiteraard een medaille zijn, met prijzen voor de snelste jongens en meisjes uit hun leeftijdscategorie. LET OP: leden van Synerkri doen gratis mee en moeten inschrijven via de website van Synerkri. Andere kinderen kunnen inschrijven op deze website en doen mee tegen een kleine vergoeding.

Om vertragingen te voorkomen vragen we gebruik te maken van de voorinschrijving, hierbij maken we gebruik van automatische incasso. Voorinschrijvers van de 7,5 km ontvangen de uitslag per email en worden in de uitslag per leeftijdscategorie opgenomen. Ook is er bij voorinschrijving een korting

Deelname

Afstand Leeftijd Voorinschrijving Na-inschrijving
1 km 0-8 jaar EUR 2,-- EUR 3,--
2 km 9-13 jaar EUR 2,-- EUR 3,--
7,5 km > 13 jaar EUR 6,-- EUR 7,--

ManVrouw

Door het versturen van dit formulier (klikken op de OK button):

  • Verleen je toestemming aan av MTK om een incasso-opdracht te sturen om het inschrijfbedrag van jouw rekening af te schrijven.
  • Verleen je toestemming voor openbaarmaking van tijdens of rond het evenement gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop je zichtbaar bent.
  • Verleen je toestemming tot openbaarmaking van je naam en eventuele (wedstrijd)resultaten
  • Neem je deel op eigen risico