Gepland onderhoud

Binnenkort vindt de migratie plaats naar een nieuwe server. Vanaf 18 januari is de toegang beperkt. Dit zal vrijwel niet merkbaar zijn bij normaal gebruik. Er kan vanaf die datum door de webmaster geen wijzigingen of correcties worden aangebracht. Op 25 januari is de website niet bereikbaar. Er wordt dan ook geen synchronisatie met Strava e.d. uitgevoerd. (Loopjes van die dag worden later gesynchroniseerd.)

Vanaf 26 januari is een en ander weer up-and-running. Er zal echter een groot aantal, technische, wijzigingen zijn doorgevoerd. Krijg je foutmeldingen en of ervaar je een andere werking geef dat dan door aan Marien.

2021-01-12 13:18:17

Welkom

Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. De laatste jaren heeft het ledental zich gestabiliseerd op zo'n 300 volwassen sporters. Elke week hebben zij de gelegenheid om onder deskundige begeleiding te trainen. Op dinsdag- en donderdagavond zijn er om 20.00 uur trainingen vanaf het complex van MHC Krimpen aan de Driekamp 7. Daarnaast zijn er op maandagavond en zaterdagochtend leden die voor hun training vertrekken vanaf winkelcentrum De Brink. Op de zondag zijn er diverse duurlopen, elk met eigen tempo en afstand, vertrek 9:00 uur vanaf Driekamp 7.

MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

2020-08-28 11:35:39

Synchroniseer
Connect Strava

Twitter

Corina de Rooij zet zich in voor Emiels Surfplasrun Lees meer...