Snertloop 2019

2018-11-12 09:07:50

Snertloop 6 januari

De eerste zondag van het nieuwe jaar. De goede voornemens zijn nog vers. Voor velen de start van de marathonvoorbereiding. Voor iedereen tijd om deel te nemen aan de av MTK Snertloop.

De Snertloop is ondertussen één van de Krimpense tradities. Begonnen als bescheiden loopje voor de leden van av MTK, nu uitgegroeid tot een wedstrijd met drie afstanden en voor iedereen toegankelijk.

Of je nu de 5 of 10 kilometer of de halve marathon loopt aan het eind wacht een heerlijke kom snert.

Drankposten op 6, 12 en 17 kilometer.

Leeftijdslimiet

Er gelden leeftijdslimieten: De 5 kilometer is vanaf 12 jaar, de 10 km vanaf 16 jaar en de HM vanaf 18 jaar.

Inschrijven

Om vertragingen te voorkomen vragen we om zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving hierbij maken we gebruik van automatische incasso. Voorinschrijvers krijgen een korting en ontvangen de uitslag per email en worden in de uitslag per leeftijdscategorie meegenomen.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Voorinschrijving tot 6 december: EUR 5,--  Na 6 december: EUR 7,50

Bij de na-inschrijving zijn de kosten EUR 7,50 voor 5 en 10 kilometer. De halve-marathon is EUR 10,-- Na-inschrijvers kunnen alleen contant betalen. Bij voorkeur met gepast geld.

Ophalen startnummers, kleedgelegenheid en parkeren

Ophalen startnummers, na-inschrijving en start/finish: MHCK, Driekamp 7

Er is gelegenheid om te verkleden en te douchen, spullen blijven (onbewaakt) achter.

Parkeren kan aan de Groenendaal bij het Gezondheidscentrum en het Krimpenerwaardcollege.

Tijdregistratie

We maken gebruik van electronische tijdregistratie. Bij je startnummer zit een hardplastic tag. Deze tag moet je met de bijgeleverde tiewrap aan je schoen bevestigen. Na afloop de tag weer inleveren.

Parcours

Halve marathon

Controle inschrijving

Klik hier als je je inschrijving wilt controleren.

2018-11-08 08:06:20

Welkom

Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. De laatste jaren heeft het ledental zich gestabiliseerd op zo'n 370 volwassen sporters. Elke week hebben zij de gelegenheid om onder deskundige begeleiding te trainen. Op dinsdag- en donderdagavond zijn er om 20.00 uur trainingen vanaf het complex van MHC Krimpen aan de Driekamp 7. Daarnaast zijn er op maandagavond en zaterdagochtend leden die voor hun training vertrekken vanaf winkelcentrum De Brink. Op de zondag zijn er diverse duurlopen, elk met eigen tempo en afstand, vertrek 9:00 uur vanaf Driekamp 7.

MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

bostraining

2018-02-02 09:20:52