Rico Slot zet zich in voor Emiels Surfplasrun Lees meer...

MTKers lopen voor het goede doel

Dit weekend zijn er weer een aantal MTKers onderweg om een goed doel te steunen. Zo lopen Adriaan Koster en Johny Ophof een estafetteloop van 550 kilometer om begrip rondom psychische aandoeningen te kweken en dit bespreekbaar te maken.

Marien de Keizer loopt de Dam tot damloop by Night met het team van ReumaNederland om onderzoek naar enkelartrose te steunen. Enkelartrose is een aandoening die al bij jonge mensen voor veel pijn en dagelijkse beperkingen bij het lopen zorgt. 

Stichting Nikai 4 life wordt door Manuel Souza Inocensio gesteund. Zij zetten zich in voor onderzoek naar een bijzondere vorm van kinderkanker.

Je kunt hun acties ondersteunen via de Goede Doelen Pagina van de MTK-site.

Geinspireerd geraakt en wil je je ook inzetten voor een goed doel? Dan is dit weekend mischien niet meer haalbaar maar volgende week lukt nog wel. Je kan je nog inschrijven voor de Emiels Surfplasrun. Zo strijd je tegen kanker. Maar uiteraard is alleen een donatie ook welkom.

2019-09-20 11:44:19

Geen mail? Controleer je spaminstelling!

Met name de mailservers van KPN (KPN, kpnmail, kpnplanet, hetnet enz) laten niet elk bericht door. Volgens KPN staat av-mtk niet op de spamlijst maar zijn dit blokkades bij gebruiker. Je kan dit verhelpen door mail@av-mtk.nl als vertrouwd adres (whitelist) in je spamfilter op te geven of in je adresboek te zetten.

 

 

2019-09-13 08:45:43

Doe mee aan Emiels Surfplasrun op 28 september en draag bij aan de Strijd tegen Kanker

 
Over 2 weken is het dan echt zo ver, Emiels Surfplasrun. Het belooft een groot succes te worden, met zowel bij de kinderen als de volwassenen al een mooi aantal deelnemers. Maar onder het motto "samen sterk in de strijd tegen kanker" kunnen er nog veel meer deelnemers bij en voor de organisatie is het heel makkelijk als er gebruik wordt gemaakt van de voorinschrijving, dus aarzel niet en schrijf je nu in. 
 
We herhalen het nog maar weer eens, dit is geen gewone hardloopwedstrijd:
Alle reden dus om te komen hardlopen in Krimpen.
 
Klik hier voor meer informatie of in te schrijven.

 
2019-09-13 09:04:28

Welkom

Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. De laatste jaren heeft het ledental zich gestabiliseerd op zo'n 370 volwassen sporters. Elke week hebben zij de gelegenheid om onder deskundige begeleiding te trainen. Op dinsdag- en donderdagavond zijn er om 20.00 uur trainingen vanaf het complex van MHC Krimpen aan de Driekamp 7. Daarnaast zijn er op maandagavond en zaterdagochtend leden die voor hun training vertrekken vanaf winkelcentrum De Brink. Op de zondag zijn er diverse duurlopen, elk met eigen tempo en afstand, vertrek 9:00 uur vanaf Driekamp 7.

MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

2019-05-20 09:22:50

Synchroniseer
Connect Strava Milestone inlezen HealthSync inlezen

Twitter