Nieuwe locatie

Dinsdag 13 februari hebben we onze intrek genomen bij de Mixed Hockey Club Krimpen, Driekamp 7. Voortaan starten en eindigen de trainingen bij deze locatie. Na de training was er een officieel gedeelte waarin Taco den Bandt, namens de MHCK, de lopers een warm welkom wenste. Voor of na het drankje met taart kon men de locatie bezichtigen. Men was vol bewondering over de aanwezige ruimtes. Na deze winter eigenlijk buiten gebivakkeerd te hebben hebben we weer de beschikking over een kleedruimte en kan men spullen, onbeheerd, worden achter gelaten. Daarnaast is er ook aandacht voor de minder plezierige kanten, zoals een blessurebehandelruimte en kunnen we weer bij de A.E.D. Uiteraard gelden er hier ook regels. We komen hier later nog op terug maar de basis is "gedraag je normaal".

MHCK en MTK hebben de wens uitgesproken tot een vermenging. Bijvoorbeeld door deelname van hockeyers aan loopwedstrijden en trainerswissels.

2018-02-15 08:02:13

5 tot 50 van Krimpen

De tweede editie van de 5 tot 50 van Krimpen staat gepland voor 18 maart 2018. Dit unieke evenement is geschikt voor elke loper. Of je het nu leuk vindt om 5 kilometer te lopen of 50, er is voor ieder wat wils. Dit opwindende evenement biedt wedstrijden in elk van de volgende afstanden:

5km | 10km | 15km | 20km | 25km | 30km | 35km | 40km | 45km | 50km

De 5 tot 50 van Krimpen zal voor iedere loper interessant zijn. Atleten die bijvoorbeeld voor de Rotterdam Marathon trainen kunnen dit evenement gebruiken als duurloop onder wedstrijdcondities.

Dit is een Marathon en Ultracup evenement zodat lopers punten kunnen vergaren in de M&UCup. Om deze punten te vergaren moet men wel de 45km of 50km lopen.

Leeftijdslimiet

Er gelden leeftijdslimieten: De 5 kilometer is vanaf 12 jaar, de 10 km vanaf 16 jaar en vanaf 20 km 18 jaar.

Kidsrun is 2 km. (info volgt later)

De loop wordt gesponsord door Fluiconnecto en DixHC/Timemyrace.

Inschrijven

Om vertragingen te voorkomen vragen we om zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving hierbij maken we gebruik van automatische incasso. Voorinschrijvers ontvangen de uitslag per email en worden in de uitslag per leeftijdscategorie/sexe meegenomen.

Voorinschrijving maakt het voor jou en de organisatie een stuk gemakkelijker en indien je toch niet deel kan nemen dan kan je tot 11 maart gratis annuleren.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Inschrijven voor de kidsrun volgt later.

Ophalen startnummers, kleedgelegenheid

Ophalen startnummers, na-inschrijving: zijn bij MyHealthClub aan de Krimpenerbosweg. De start-finishplaats is ter hoogte van de Big Bear aan de Krimpenerbosweg.

Er is gelegenheid om te verkleden en te douchen, spullen blijven (onbewaakt) achter.

Tijdregistratie

We maken gebruik van electronische tijdregistratie. Bij je startnummer zit een hardplastic tag. Deze tag moet je met de bijgeleverde tiewrap aan je schoen bevestigen. Na afloop de tag weer inleveren.

Parcours

Het parcours is een rondje van 5 kilometer. Je passeert hierbij telkens de finishmat. Na elke ronde kan besluiten te stoppen of nog één of meer rondes te lopen.

Controle inschrijving

Klik hier als je je inschrijving wilt controleren.

Uitslagen

Uitslagen worden zo spoedig mogelijk op de site van av MTK vermeld. Voorinschrijvers worden ingedeeld naar sexe en leeftijdscategorie. Na-inschrijvers worden in eerste instantie, i.v.m. de snelheid, getoond op startnummer en zonder sexe/leeftijdsindeling. In de uitslagenlijst kan je overigens zelf deze gegevens aanvullen daarna vindt naamvermelding en indeling plaats.

2018-02-10 08:47:43

Welkom

Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. De laatste jaren heeft het ledental zich gestabiliseerd op zo'n 370 volwassen sporters. Elke week hebben zij de gelegenheid om onder deskundige begeleiding te trainen. Op dinsdag- en donderdagavond zijn er om 20.00 uur trainingen vanaf het complex van MHC Krimpen aan de Driekamp 7. Daarnaast zijn er op maandagavond en zaterdagochtend leden die voor hun training vertrekken vanaf winkelcentrum De Brink. Op de zondag zijn er diverse duurlopen, elk met eigen tempo en afstand, vertrek 9:00 uur vanaf Driekamp 7.

MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

bostraining

2018-02-02 09:20:52