Marathon Rotterdam

2018-01-12 10:48:14

5 tot 50 van Krimpen

De tweede editie van de 5 tot 50 van Krimpen staat gepland voor 18 maart 2018. Dit unieke evenement is geschikt voor elke loper. Of je het nu leuk vindt om 5 kilometer te lopen of 50, er is voor ieder wat wils. Dit opwindende evenement biedt wedstrijden in elk van de volgende afstanden:

5km | 10km | 15km | 20km | 25km | 30km | 35km | 40km | 45km | 50km

De 5 tot 50 van Krimpen zal voor iedere loper interessant zijn. Atleten die bijvoorbeeld voor de Rotterdam Marathon trainen kunnen dit evenement gebruiken als duurloop onder wedstrijdcondities.

Dit is een Marathon en Ultracup evenement zodat lopers punten kunnen vergaren in de M&UCup. Om deze punten te vergaren moet men wel de 45km of 50km lopen.

Leeftijdslimiet

Er gelden leeftijdslimieten: De 5 kilometer is vanaf 12 jaar, de 10 km vanaf 16 jaar en vanaf 20 km 18 jaar.

Kidsrun is 2 km. (info volgt later)

De loop wordt gesponsord door Fluiconnecto en DixHC/Timemyrace.

Inschrijven

Om vertragingen te voorkomen vragen we om zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving hierbij maken we gebruik van automatische incasso. Voorinschrijvers ontvangen de uitslag per email en worden in de uitslag per leeftijdscategorie meegenomen.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Inschrijven voor de kidsrun volgt later.

Ophalen startnummers, kleedgelegenheid

Ophalen startnummers, na-inschrijving: zijn bij MyHealthClub aan de Krimpenerbosweg. De start-finish plaats is ter hoogte van de Big Bear aan de Krimpenerbosweg.

Er is gelegenheid om te verkleden en te douchen, spullen blijven (onbewaakt) achter.

Tijdregistratie

We maken gebruik van electronische tijdregistratie. Bij je startnummer zit een hardplastic tag. Deze tag moet je met de bijgeleverde tiewrap aan je schoen bevestigen. Na afloop de tag weer inleveren.

Parcours

Het parcours is een rondje van 5 kilometer. Je passeert hierbij telkens de finishmat. Na elke ronde kan besluiten te stoppen of nog één of meer rondes te lopen.

Controle inschrijving

Klik hier als je je inschrijving wilt controleren.

2018-01-19 10:50:50

Afterparty

Sinds vandaag zijn alle neuzen richting de Coolsingel gesteld. BCMarathonners hebben hun eerste lange duurloop achter de rug, Kwart marathon debutanten hebben zaterdag een brug geslagen naar de 10,5 km's, Dmarathoners zijn al wat langer bezig. Hoogtijd om ons te concentreren op een volgend doel: Afterparty!

Op maandagavond 9 april is het zover. De marathonners hebben de eerste trap na de dag before bedwongen. Een aantal lopers hebben hun debuut gemaakt op de kwart marathon. Ieder zit vol verhalen. Je kan deze verhalen kwijt en de verhalen van andere aanhoren op de afterparty. De afterparty wordt gehouden in de Boog. Vanaf 18:00 uur verwachten we je daar voor een drankje, daarna gaan we aan tafel. (En het hoeft geen pasta meer te zijn)

Om de reservering definitief te maken willen we graag weten wie er komen. Geef je daarom zo snel mogelijk op.

Maximaal 50 en vol=vol!

2018-01-19 10:50:28

Welkom

Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. De laatste jaren heeft het ledental zich gestabiliseerd op zo'n 350 volwassen sporters. Elke week hebben zij de gelegenheid om onder deskundige begeleiding te trainen. Op dinsdag- en donderdagavond zijn er om 20.00 uur trainingen vanaf het complex van handbalvereniging De Treffers aan de Groenendaal 7. Daarnaast zijn er op maandagavond en zaterdagochtend leden die voor hun training vertrekken vanaf winkelcentrum De Brink.

MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

bostraining

2018-01-18 15:05:51