VakantieKiloloop

av MTK zal het seizoen openen met een wedstrijdloop, de Vakantiekiloloop (op dinsdag 4 september, 20:00 uur). Het is een loop over 5 kilometer. Start en finish is in de omgeving van ons clubhuis aan de Driekamp 7 (hockeyvelden). Daar is ook de na-inschrijving en het ophalen van startnummers.

Kosten van deelname bedragen EUR 5,--. Leden ontvangen een korting bij voorinschrijving, kosten zijn dan EUR 3,-- Er geldt een leeftijdsgrens van 12 jaar.

Om vertragingen te voorkomen vragen we je om gebruik te maken van de voorinschrijving, het inschrijfgeld wordt dan via automatische incasso geïnd. Voorinschrijvers ontvangen de uitslag per email. Voorinschrijvers worden ook in de uitslag per leeftijdscategorie meegenomen.Voorinschrijven heeft dus zowel voor jou als voor ons voordelen.

Inschrijving staat open voor zowel leden als niet-leden. Inschrijving controleren? Klik hier. Het parcours kan je hier bekijken.

2018-09-05 23:18:01