Fleur Degenkamp zet zich in voor Roparun Team Precision Bijscholingen Lees meer...

5 tot 50 van Krimpen

De tweede editie van de 5 tot 50 van Krimpen staat gepland voor 18 maart 2018. Dit unieke evenement is geschikt voor elke loper. Of je het nu leuk vindt om 5 kilometer te lopen of 50, er is voor ieder wat wils. Dit opwindende evenement biedt wedstrijden in elk van de volgende afstanden:

5km | 10km | 15km | 20km | 25km | 30km | 35km | 40km | 45km | 50km

De 5 tot 50 van Krimpen zal voor iedere loper interessant zijn. Atleten die bijvoorbeeld voor de Rotterdam Marathon trainen kunnen dit evenement gebruiken als duurloop onder wedstrijdcondities. 

Dit is een Marathon en Ultracup evenement zodat lopers punten kunnen vergaren in de M&UCup. Om deze punten te vergaren moet men wel de 45km of 50km lopen.

Leeftijdslimiet

Er gelden leeftijdslimieten: De 5 kilometer is vanaf 12 jaar, de 10 km vanaf 16 jaar en vanaf 20 km 18 jaar.

Kidsrun is 2 km. (info volgt later)

Programma

Sponsors

De loop wordt gesponsord door Fluiconnecto en DixHC/Timemyrace.

Inschrijven

Om vertragingen te voorkomen vragen we om zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving hierbij maken we gebruik van automatische incasso. Voorinschrijvers ontvangen de uitslag per email en worden in de uitslag per leeftijdscategorie/sexe meegenomen.

Voorinschrijving maakt het voor jou en de organisatie een stuk gemakkelijker en indien je toch niet deel kan nemen dan kan je tot 11 maart gratis annuleren.

Klik hier voor het inschrijfformulier.    

Klik hier voor het inschrijfformulier Kidsrun.

Ophalen startnummers, kleedgelegenheid

Ophalen startnummers, na-inschrijving: zijn bij MyHealthClub aan de Krimpenerbosweg. De start-finishplaats is ter hoogte van de Big Bear aan de Krimpenerbosweg.

Er is gelegenheid om te verkleden en te douchen, spullen blijven (onbewaakt) achter. 

Tijdregistratie

We maken gebruik van electronische tijdregistratie. Bij je startnummer zit een hardplastic tag. Deze tag moet je met de bijgeleverde tiewrap aan je schoen bevestigen. Na afloop de tag weer inleveren. 

English version

Parcours

Het parcours is een rondje van 5 kilometer. Je passeert hierbij telkens de finishmat. Na elke ronde kan besluiten te stoppen of nog één of meer rondes te lopen. 

Controle inschrijving

Klik hier als je je inschrijving wilt controleren.

Uitslagen

Uitslagen worden zo spoedig mogelijk op de site van av MTK vermeld. Voorinschrijvers worden ingedeeld naar sexe en leeftijdscategorie. Na-inschrijvers worden in eerste instantie, i.v.m. de snelheid, getoond op startnummer en zonder sexe/leeftijdsindeling. In de uitslagenlijst kan je overigens zelf deze gegevens aanvullen daarna vindt naamvermelding en indeling plaats.

 

2017

 

2018-03-17 14:45:23

Synchroniseer
Connect Strava Milestone inlezen HealthSync inlezen

Twitter