Voorzieningenfonds

In de 'verordening Voorzieningenfonds'  (PDF, 79.05 kB) en de 'Nadere Regels Voorzieningenfonds 2017' (PDF, 65,32 kB) vindt u welke voorzieningen voor vergoeding in aanmerking komen.

In het algemeen zijn dit:

  • activiteiten in de sport-, hobby- of sociaal-culturele sfeer, zoals lidmaatschap van een sport- of muziekvereniging
  • de ouderbijdrage van niet verplichte, door de school georganiseerde, activiteiten
  • georganiseerde bejaardenactiviteiten
  • Rotterdampas

Hoogte bijdrage

U kunt per kalenderjaar maximaal € 300,00 per persoon ontvangen. De vergoeding wordt vastgesteld aan de hand van de feitelijk gemaakte kosten voor de aangegeven activiteiten. Daarnaast kunt u voor een schoolgaand kind een extra vergoeding krijgen voor schoolkosten van maximaal € 50 voor een kind op de basisschool en € 125 voor een kind op de middelbare school.

Voorwaarden

  • U woont in de gemeente Krimpen aan den IJssel
  • Uw gezinsinkomen is niet hoger dan 110% van het sociaal minimum (welk bedrag voor u geldt, vindt u op het aanvraagformulier)

Aanvragen

Voor een bijdrage uit het voorzieningenfonds moet u het aanvraagformulier Voorzieningenfonds (PDF, 142.32 kB) invullen en inleveren. Stuur het aanvraagformulier naar Sociale Zaken IJsselgemeenten: Postbus 566, 2900 AN Capelle aan den IJssel.

Meer informatie

Voor meer informatie of een aanvraagformulier kunt u contact opnemen met de Informatielijn. Dit kan per e-mail naar socialezaken@ijsselgemeenten.nl of per telefoon op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur of via telefoonnummer (010) 2848457. U kunt ook langskomen bij de balies van Sociale Zaken IJsselgemeenten in Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel.

 
2018-02-10 07:33:38

Synchroniseer
Connect Strava

Twitter

Ingrid Addicks zet zich in voor Daniel 3 daagse Lees meer...