Nieuwsbrief juni

Goed nieuws... extra bestelronde jubileumshirt!

De jubileumshirts worden enthousiast gedragen tijdens wedstrijden en trainingen wat een erg leuke uitstraling van onze vereniging geeft.

Doordat wij meerdere keren de vraag hebben gehad of er nog een nalevering komt van de shirts heeft het bestuur besloten voor een tweede bestelronde te gaan. Dus als je ook graag een jubileumshirt wilt dan is dit jouw kans!

De bestelling loopt, tot uiterlijk 16 juli, via de website https://www.av-mtk.nl/site/shirt.php

De kosten zijn slechts € 12,50 per shirt en betaling verloopt via automatische incasso. Als leverdatum wordt gestreefd naar de startavond van het nieuwe loopseizoen.

De drukkosten komen wederom voor rekening van av-MTK, voorwaarde is dat er in totaal minimaal 15 stuks besteld worden.

Einde seizoen

Op 1 juli sluiten we het seizoen af met de familiedag en BBQ (inschrijven tot uiterlijk 18-juni). In de zomermaanden zijn er geen reguliere trainingen maar vertrekken er altijd wel (wisselend samengestelde) groepen. Dit is ook de kans om eens kennis te maken met een andere trainer.

De seizoensopener: Vakantiekiloloop

Vorig jaar voor het eerst en een groot succes. Momenteel wordt er gewerkt aan een tweede editie. Het is nog niet helemaal zeker maar noteer alvast 31 augustus. Het begin van het seizoen kent trouwens een drukke agenda (alles nog onder voorbehoud): 5 september: startseizoenavond, 16 september: de eerste Urban Krimpenloop, 22-24 september: trainingsweekend.

En nog een datum: 30 september

Het hele jaar zijn de trainers bezig met voorbereding en geven van de training. Het enige wat ze daarvoor terug willen is jouw inzet en regelmatige opkomst. Nu vragen de trainers wel iets van je. Rob, Erwin, Vincent en Jos zijn de schoolbanken ingedoken om het hardlooptrainersdiploma te halen. Kees en Marien hebben de praktijkbegeleiding op zich genomen. Ze zijn bijna klaar voor het examen op 30 september. Voor het examen zijn er twee groepen van minstens 12 lopers nodig. Daarom willen ze een beroep op jullie doen. Hou zaterdag 30 september vrij (ochtend of middag) om training te krijgen tijdens het examen.

Beginnersclinic

We zijn van plan om in het nieuwe seizoen weer een clinic te starten. Ken je mensen die willen starten? Zij kunnen zich nu inschrijven.

L'histoire se répète

Inderdaad komt er weer die zelfde vraag: Wordt vrijwilliger! Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen in bestuur, de diverse commissies maar ook op tijdelijke basis bij evenementen. Geef je op!

 

 

 

 


Twitter