Nieuwsbrief juli

Zomertraining

De officiele trainingen zijn afgelopen. Tijdens de vakantie maanden wordt er in ad-hoc samengestelde groepen gelopen. Gebruik deze trainingen om een kennis te maken met een andere trainer!

Laatste kans: jubileumshirt

De jubileumshirts worden enthousiast gedragen tijdens wedstrijden en trainingen wat een erg leuke uitstraling van onze vereniging geeft.

Doordat wij meerdere keren de vraag hebben gehad of er nog een nalevering komt van de shirts heeft het bestuur besloten voor een tweede bestelronde te gaan. Dus als je ook graag een jubileumshirt wilt dan is dit jouw kans!

De bestelling loopt, tot uiterlijk 16 juli, via de website https://www.av-mtk.nl/site/shirt.php

De kosten zijn slechts € 12,50 per shirt en betaling verloopt via automatische incasso. Als leverdatum wordt gestreefd naar de startavond van het nieuwe loopseizoen.

De drukkosten komen wederom voor rekening van av-MTK, voorwaarde is dat er in totaal minimaal 15 stuks besteld worden.

VakantieKiloloop

MTK zal het seizoen openen met een wedstrijdloop, de Vakantiekiloloop (op 31 augustus, 20:00 uur). Het is een loop over 5 kilometer. Start en finish is in de omgeving van ons eigen clubhuis aan de Groenendaal. Daar is ook de na-inschrijving en het ophalen van startnummers.

Traditiegetrouw heeft de wedstrijdcommissie een mooi parcours uit de hoge hoed getoverd, de innerlijke mens wordt niet vergeten, Coos zal weer de nodige en onnodige grappen door de microfoon schallen en na afloop is er voor iedereen een medaille en een drankje.

We kunnen terecht voor een drankje na afloop en ook de kleedkamers en douches zullen beschikbaar zijn. Kosten van deelname bedragen EUR 5,--. Leden ontvangen een korting bij voorinschrijving, kosten zijn dan EUR 3,-- Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar.

Om vertragingen te voorkomen vragen we je om gebruik te maken van de voorinschrijving, het inschrijfgeld wordt dan via automatische incasso geïnd. Voorinschrijvers ontvangen de uitslag per email. Voorinschrijvers worden ook in de uitslag per leeftijdscategorie meegenomen.Voorinschrijven heeft dus zowel voor jou als voor ons voordelen.

Inschrijving staat open voor zowel leden als niet-leden. De route kan je hier bekijken. Inschrijving controleren? Klik hier.

Verplaatst Urban Trail

In het clubblad aangekondigd voor 16 september. I.v.m. de drukke agena is de verplaatst naar half november.

30 september: examen Rob, Erwin, Vincent en Jos

Het hele jaar zijn de trainers bezig met voorbereding en geven van de training. Het enige wat ze daarvoor terug willen is jouw inzet en regelmatige opkomst. Nu vragen de trainers wel iets van je. Rob, Erwin, Vincent en Jos zijn de schoolbanken ingedoken om het hardlooptrainersdiploma te halen. Kees en Marien hebben de praktijkbegeleiding op zich genomen. Ze zijn bijna klaar voor het examen op 30 september. Voor het examen zijn er twee groepen van minstens 12 lopers nodig. Daarom willen ze een beroep op jullie doen. Hou zaterdag 30 september vrij (ochtend of middag) om training te krijgen tijdens het examen.

Beginnersclinic

We zijn van plan om in het nieuwe seizoen weer een clinic te starten. Ken je mensen die willen starten? Zij kunnen zich nu inschrijven.

 

 

 


Twitter