Wedstrijdcommissie moderniseert m.b.v Koos Rook Financiële Diensten en RegioBank

De MTK-wedstrijdcommissie is altijd op zoek naar verbeteringen, maar vaak is het lastig omdat er een beperkt budget is. Al langer bestond de wens om de houten kilometer- en richtingbordjes te vervangen door kunststof bordjes. Kersverse MTK sponsoren Koos Rook Financiële Diensten en RegioBank hebben hun naam gekoppeld aan de kilometerbordjes en hebben de bordjes namens MTK betaald. Onze dank gaat uit naar deze 2 prachtige sponsoren. De bordjes zullen tijdens de snertloop op 6 januari in gebruik worden genomen.

De bordjes zijn gemaakt door onze huisdrukker Efficienta, zoals bij hen gebruikelijk tegen een vriendelijk tarief.

2018-12-31 08:48:55