Koningsavondloop

Velen zullen met plezier terugdenken aan de Koningsavondloop. Doordat de vraag naar een terugkeer herhaaldelijk is gesteld heeft de wedstrijdcommissie besloten het concept van stal te halen. Op vrijdag 26 april nodigen wij je dan ook uit om deel te nemen aan een wedstrijd/prestatieloop van 7,5 kilometer met start en finish bij My Health Fitness aan de Krimpenerbosweg. Na afloop is er ruim tijd om na te babbelen, want aan de gezellige bar van MyHealth kan er wat gedronken worden en krijg je een portie bitterballen. Natuurlijk is er een medaille en voor de snelsten onder ons een heuse prijs.

Ook de kinderloop komt terug. In samenwerking met Synerkri zullen kinderen van 0 tot 13 jaar kennis kunnen maken met wat een hardloopwedstrijd is. Ook voor alle kinderen zal er uiteraard een medaille zijn, met prijzen voor de snelste jongens en meisjes uit hun leeftijdscategorie. LET OP: leden van Synerkri doen gratis mee en moeten inschrijven via de website van Synerkri. Andere kinderen kunnen inschrijven op deze website en doen mee tegen een kleine vergoeding.

Om vertragingen te voorkomen vragen we gebruik te maken van de voorinschrijving, hierbij maken we gebruik van automatische incasso. Voorinschrijvers van de 7,5 km ontvangen de uitslag per email en worden in de uitslag per leeftijdscategorie opgenomen. Ook is er bij voorinschrijving een korting

AfstandLeeftijdVoorinschrijvingNa-inschrijving
1 km 0-8 jaar EUR 2,-- EUR 3,--