Goede voornemens na de zomervakantie?

Kom hardlopen in Krimpen aan den IJssel

De zomervakantie loopt voor velen ten einde. Vakantie is een moment waarop een ieder tot rust komt, en weer vol energie terug komt. Vaak gaat dit gepaard met het voornemen (weer meer) aan sport te gaan doen. av-MTK heeft 2 evenementen in september op de rol staan, waarin dit goede voornemen tot uiting kan worden gebracht. 
 

Vakantiekiloloop

De vakantiekiloloop is traditiegetrouw de opening van het hardloopseizoen voor av-MTK. In een mooie bosrijke omgeving staat op dinsdag 3 september om 20.00 uur een 5 kilometer wedstrijd op het programma. Start en finish is in de omgeving van ons My Healthclub (Krimpenerbosweg), deelname kost slechts EUR 5. Voor iedere deelnemer is er een medaille.

Het is bij deze loop alleen mogelijk om gebruik te maken van de voorinschrijving, het inschrijfgeld wordt dan via automatische incasso geïnd. Startnummers worden opgehaald bij My Healthclub.

Er geldt een leeftijdsgrens van 12 jaar.

klik hier voor inschrijving: https://www.av-mtk.nl/site/vakantiekiloloop.php

 

Emiels Surfplasrun

Emiels Surfplasrun is een eerbetoon aan Emiel van Bugnum, die op 2 maart 2019 is overleden aan de gevolgen van sarcomen-kanker. De gehele opbrengst van de loop gaat dan ook naar een stichting die zich bezig houdt met onderzoek naar deze specifieke vorm van kanker. Emiel was een sportman in hart en nieren, die niet alleen vele marathons liep, maar ook 3 triathlons voltooide.
 
Het evenement vindt plaats op 28 september rondom de Krimpense Surfplas. Het gebied rondom de surfplas is uitermate geschikt voor een bijzonder mooie sponsorloop waarbij zowel jeugdlopers (1 en 2 KM) als volwassenen (5 of 10 KM) zich in kunnen gaan zetten voor het goede doel. Wij vragen voor deze loop een bijdrage voor het goede doel van EUR 10. Alle informatie over dit evenement staat in bijgaande flyer.
 
klik hier voor inschrijving: https://www.av-mtk.nl/site/emiel.php
 
Wedstrijdcommissie av-MTK
 
 
2019-09-04 08:57:02

Synchroniseer
Connect Strava Milestone inlezen HealthSync inlezen

Twitter