Beste MTK-leden

We hopen dat je deze mail in gezondheid kan lezen. Inmiddels is het al een maand geleden dat de trainers de laatste trainingen voor ons verzorgden en moesten we door vele doelen en wedstrijden een streep zetten. In een wereld die soms snel aan ons voorbij ging zijn we zelfs als lopers stilgezet.

Naast het trainen missen we ook elkaar. Fijn om te merken dat jullie ook nu de middelen aangrijpen die er zijn om met elkaar in contact te blijven. Probeer op deze manier ook oog en oor voor elkaar te houden. Blijf delen wat je bezig houdt, volg elkaar op Strava of stimuleer elkaar door te delen hoe je nu aan het trainen bent. Loop jij ‘a mile a day’ of heb je de marathon op je balkon volbracht?

De afgelopen week werkten velen van jullie zich in het zweet. Er werden uitdagingen aangegaan, gesport en gezweet voor zorgverleners, leerkrachten, geblesseerde mede-sporters, groepsgenoten, familieleden. Ook vanuit het bestuur willen wij iedereen die zich, op welke manier dan ook, voor ons in het zweet werkt bedanken voor wat jullie doen en sterkte wensen in de weken die nog komen. We denken ook aan de leden die vanwege de crisis in zwaar weer komen. Blijf bewegen om en probeer zo je gedachten op orde te krijgen en de spanningen te neutraliseren.

Wij hebben er vertrouwen in dat jullie allemaal je verantwoordelijkheid blijven nemen. Loop niet te intensief, zorg dat je weerstand niet verlaagt, houd je conditie op peil, kies ook voor andere beweegvormen en houd afstand. Wij hopen iedereen, zodra het weer kan, in gezondheid op de trainingen te zien. Samen met plezier aan de slag met de doelen voor de tweede helft van 2020.

Stay safe!

Bestuur av-MTK