Ronda2 Maluku

De Stichting UMAM en de Stichting Samen zamelen geld in voor een nieuwe Molukse kerk. Zij willen op 7 oktober een 5 en 10 kilometer hardloopwedstrijd organiseren, alsmede een 1 (6-8 jaar) en 2 (9-12 jaar) kilometerloop voor kinderen. Kinderlopen beginnen om 15 uur, senioren om 16 uur. De bedoeling is dat kinderen zich laten sponsoren. Voor de volwassenen staat na afloop een Molukse maaltijd klaar. Het inschrijfgeld bedraagt EUR 15, dat is inclusief de maaltijd. Start-Finish is bij het Stichtingsgebouw en de kleedruimte van de Sporthal aan de Groenendaal zal worden gebruikt.

Om vertragingen te voorkomen vragen we gebruik te maken van de voorinschrijving, hierbij maken we, voor de volwassenen, gebruik van automatische incasso.

Kosten volwassenen: EUR 15,--. (incl maaltijd)

• Verleen je toestemming aan av MTK om een incasso-opdracht te sturen om het inschrijfbedrag van jouw rekening af te schrijven.