Snertloop 6 januari

De eerste zondag van het nieuwe jaar. De goede voornemens zijn nog vers. Voor velen de start van de marathonvoorbereiding. Voor iedereen tijd om deel te nemen aan de av MTK Snertloop.

De Snertloop is ondertussen één van de Krimpense tradities. Begonnen als bescheiden loopje voor de leden van av MTK, nu uitgegroeid tot een wedstrijd met drie afstanden en voor iedereen toegankelijk.

Of je nu de 5 of 10 kilometer of de halve marathon loopt aan het eind wacht een heerlijke kom snert.

Start van de halve marathon is om 11:00 uur, om 11:05 uur start de 10 kilometer en om 11:10 volgen de 5 kilometer lopers.

Drankposten op 6, 12 en 17 kilometer.

Er gelden leeftijdslimieten: De 5 kilometer is vanaf 12 jaar, de 10 km vanaf 16 jaar en de HM vanaf 18 jaar.

Kosten: Voorinschrijving tot 6 december: EUR 5,-- Na 6 december: EUR 7,50. Bij de na-inschrijving zijn de kosten EUR 7,50 voor 5 en 10 kilometer. De halve-marathon is EUR 10,-- Na-inschrijvers kunnen alleen contant betalen. Bij voorkeur met gepast geld.

Het programma voor de deelnemers ziet er als volgt uit:

• 10.00 uur na-inschrijving en ophalen startnummers
  • 11.00 uur start Halve Marathon
  • 11.05 uur start 10 kilometer
  • 11.10 uur start 5 kilometer
  • 12.00 uur opening snertbuffet
  • 13.30 uur prijsuitreiking

• Verleen je toestemming aan av MTK om een incasso-opdracht te sturen om het inschrijfbedrag van jouw rekening af te schrijven.