Snertloop

De eerste zondag van het nieuwe jaar. De goede voornemens zijn nog vers. Voor velen de start van de marathonvoorbereiding. Voor iedereen tijd om deel te nemen aan de av MTK Snertloop.

De Snertloop is ondertussen één van de Krimpense tradities. Begonnen als bescheiden loopje voor de leden van av MTK, nu uitgegroeid tot een wedstrijd met drie afstanden en voor iedereen toegankelijk.

Of je nu de 5 of 10 kilometer of de halve marathon loopt aan het eind wacht een heerlijke kom snert.

• Verleen je toestemming aan av MTK om een incasso-opdracht te sturen om het inschrijfbedrag van jouw rekening af te schrijven.