Krimpen Urban Trail

Lopen waar je normaal niet komt Trap op, trap af. Er is geen beweging waarmee zo veel calorieën worden verbrand. Dat is heel mooi. Maar het is niet de reden om zaterdag 11 november vrij te houden, als je een flink aantal trappen op kan. Of eigenlijk op mag! De trappen die je beklimmen mag zijn niet zomaar trappen. Het zijn trappen die je tijdens je wekelijkse hardlooprondje niet aandoet. In het ene geval omdat je er helemaal niet aan denkt die trap voor je krachttraining te gebruiken, in het andere geval omdat ze meestal niet toegankelijk zijn. Ter gelegenheid van het jubileum, organiseert MTK een bijzondere activiteit. Nadrukkelijk geen wedstrijd maar een hardloopevenement dat tegelijk uitdagend en laagdrempelig is. Snelheid is deze dag geen doel, dus iedereen kan meedoen. Neem vooral je camera of telefoon mee om vast te leggen waar je voorbij komt. MTK krijg haar eigen urban trail! Op het moment wordt hard gewerkt aan een uitdagend maar vooral leuk parcours; hardlopen op plaatsen waar je normaal niet komt. Op 11 november zullen de deelnemers worden verrast. Toch zal de komende weken en maanden af en toe een tipje van de sluier worden opgelicht. Hierbij een eerste: naast een flink aantal trappen van de Vijverflat, zullen de lopers bij hun rondje dwars de brandweerkazerne gaan.

Om vertragingen te voorkomen vragen we gebruik te maken van de voorinschrijving.

Datum: 11-11-2017 15:00 uur

Kosten: EUR 5,--

• Verleen je toestemming aan av MTK om een incasso-opdracht te sturen om het inschrijfbedrag van jouw rekening af te schrijven.