Evenement: AV-MTK Koningswalk
Evenement type: AV MTK Wedstrijden
Wanneer: 26-04-2024 (18:45 - 22:00)
Bijeenkomsten: 26-04-2024 (18:45 t/m 22:00)
Omschrijving: De meivakantie begint goed met de AV-MTK Koningswalk. We wandelen in het polderrijke gebied van de Krimpenerwaard. Er is een route van 8km uitgezet.

Het inschrijfgeld is 5,00 euro. Online tot 24 april 22u in te schrijven. Er is voor deze wandeling een na-inschrijving. Je kunt je nummer ophalen vanaf 18u00. De wandeling begint om 19u00. Na de wandeling ontvang je een medaille.

Programma:
18:00 - ophalen route en verzamelen voor de start / na-inschrijving
19:00 - start wandeling
Adres: Sporthal De Boog, Krimpenerbosweg 2a, 2923 LA Krimpen aan den IJssel.
Deelnemers: 8
Relatie
Achternaam *
Tussenvoegsel
Voornaam *
Voorletters *
Geboortedatum *
Land *
Postcode *
Huisnummer *
Straat
Mobiel
Meerdere emailadressen zijn mogelijk door een ; als scheidingsteken.
EUR 5,00 voor niet leden
Voor leden gelden andere prijzen. Voor deze prijzen moet er wel ingelogd worden.
Extra velden
Kies hieronder de afstand waaraan je wilt deelnemen!
*

Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, verklaart zijn/haar ouder/verzorger akkoord te zijn met de deelname.
Handtekening speler/ouder/verzorger
Gaarne uw naam invullen, deze wordt als handtekening beschouwd

U wordt automatisch naar de IDeal omgeving geleid nadat u de betaalknop heeft gebruikt.De kosten van dit evenement bedragen euro 5.
Een akkoord verklaring is verplicht om mee te kunnen doen aan dit evenement. Via de rode knop leest u onze privacy voorwaarden.
Akkoordverklaring
*
bij deze ga ik akkoord met de volgende